Kamagra vásárlás

Kamagra vásárlás: Mire jó a Kamagra?

Mielőtt Kamagra vásárlásra adná a fejét, érdemes megismerni, hogy mire is való ez a gyógyszer és mit tartalmaz. A Kamagra a férfiak erekciós diszfunkció betegségének, más néven impotencia, kezelésére használható gyógyszerkészítmény. A készítmény aktív összetevője a szildenafil-citrát nevű hatóanyag, melyet az indiai Ajanta gyógyszergyártó vállalat fejlesztett ki. A Kamagra a potenciajavításra és növelésre alkalmazott szerek közül az egyik legkelendőbb és legjobban ajánlott termék. Számos kiszerelésben, 25 mg-tól egészen 200 mg-ig kapható.

Kamagra vásárlás: Hogyan működik a Kamagra?

Szexuális stimuláció hatására szervezetünkben egy ún. ciklikus guanozin-monofoszfát (GMP) nevű enzim kezd el termelődni, amely a péniszbe áramolva hozzákötődik annak izomfalához, kitágítva ezzel a pénisz artériáit, hogy így még több vér áramolhasson a péniszbe, előidézve ezzel a merevedés állapotát. Az erekció oldásáért, vagyis a pénisz elernyedéséért az ún. 5-ös típusú foszfodiésztráz (PD5) nevű enzim a felelős, a pénisz artériániak leszűkítése révén. A szildenafil-citrát azonban meggátolja a PD5 enzim működését, így a ciklikus GMP hatására a pénisz artériái és izmai feltöltődhetnek vérrel, biztosítva ezzel a tartós erekció fenntartását.

Kamagra vásárlás: Mire kell ügyelni a Kamagra szedéskor?

Kamagra vásárlásakor érdemes tisztábban lenni azzal, hogy milyen elővigyázatosságra lesz szüksége a Kamagra szedése során. A gyógyszert kb. 30-60 perccel a szexuális aktus megkezdése előtt, éhgyomorra kell bevenni. A gyógyszert kizárólag vízzel vegye be. A citromos, szénsavas, cukros üdítőitalok fokozhatják a Kamagra mellékhatásait, és így a szervezetből való kitisztulása is tovább tarthat. 70 évnél idősebb pácienseknél, illetve a pénisz veleszületett rendelleneségeivel rendelkező férfiak számára, valamint máj-, szem- és vesebetegségben szenvevedő betegeknél a gyógyszert különös körültekintéssel, a kezelőorvossal történt előzetes egyeztetés alapján kell alkalmazni. A gyógyszer túladagolása nem ajánlott.

Kamagra vásárlás: A Kamagra egyéb pozitív hatásai

A szildenafil-citrátot elsősorban a fériak szexuális potenciájának javítására alkalmazzák, de emellett egyéb betegségek, pl. a tüdőartériék magasvérnyomásának kezelésére (pl. hegymászóknál) is használható.

Kamagra vásárlás: Kiknek nem ajánlott a Kamagra szedése?

Retinilis pigmentosa, NAION-szembetegség, laktóz intolerancia, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, instabil angina és kardiovaszkuláris rendellenességekkel rendelkező pácienseknél, valamint komoly szív-, máj-, vese- és agyi érrendszeri betegésekben szenvedőknél, 18 év alatti férfiaknál, illetve nőknél a Kamagra szedése kifejezetten tilos!

Kamagra vásárlás: A Kamagra mellékhatásai

Szildenafil-citrátot tartalmazó gyógyszerkészítmények szedésekor esetenként a következő mellékhatások fordulhatnak elő: fejfájás, szédülés, álmosság, homályos látás, bőrpír, allergiás reakció, orrdugulás, orrvérzés, emésztési zavarok, mellkasi fájdalom és izomfájdalom. Ha a Kamagra szedése során ezen tünetek bármelyikét tapasztalja, konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

Kamagra vásárlás: Kamagra szedése más gyógyszerekkel együtt

Alfa-blokkoló gyógyszereket (pl. terazozint és az indoramint) szedő betegeknél a Kamagrát körültekintően kell alkalmazni a kezelőorvos utasításainak megfelelően. Bizonyos gyógyszerkészítmények (pl. ritonavir, HIV protenáz-inhibitor, cimetidin, ketokonazol vagy eritromicin) megemelhetik a szildenafil-citrát szintjét a vérben, fokozva ezáltal annak mellékhatásait. A Kamagrát tilos nitrátot és amil-nitritet tartalmazó gyógyszerekkel együtt alkalmazni!